lørdag den 20. april 2013

iPhone Cykelholdere - også til motorcykler

Mens du cykler en tur, kan din iPhone bruge til mange forskellige ting. Blandt andet kan du måle, hvor hurtigt du cykler eller du kan høre musik. Uanset hvad du skal med telefonen, er det vigtigt, at telefonen er sat fast til cyklen. Hvis du har din iPhone liggende i din lomme, imens du cykler, kan du risikerer, at iPhonen falder ud.
Da iPhones til tider kan være meget skrøbelige, vil den højst sandsynlig gå i stykker så snart den rammer jorden, specielt hvis du cykler lige så hurtigt som Bjarne Ris.
Du kan eventuelt skaffe dig en iPhone cykelholder, som automatisk sørger for, at din iPhone sidder helt fast til cyklen.

Du kan få en iPhone 3G og 3GS cykelholder, en iPhone 4/4S cykelholder, eller en iPhone 5 cykelholder.
Nogle cykelholdere til iPhones passer faktisk til, at du kan bruge hvilken som helst iPhone, mens andre er skabt til den specifikke smartphone. Sådan fungerer det meste apple tilbehør.
Samtidig vil nogle iPhone cykelholdere også være beregnet til alle slags cykelture - eksempelvis bumpet cykelturer i regnvejr, da iPhonen sidder ekstremt godt fast og har et beskyttelseslag over sig, så den ikke bliver ramt af sne og slud.
Andre cykelholdere til iPhones, ofte de billigste, er beregnet til dig, som ikke er den vilde cykelentusiast, men mere typen som cykler på arbejde og gerne vil høre musik samtidig.

Beregn Bmi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar